Schildervakantie in Tsjechië

Artistiek genieten

Aanmelden

Gebruik het onderstaande aanmeldformulier als u zich wilt aanmelden of als u contact wilt opnemen. Alvast hartelijk dank!

Aanmelding en voorwaarden

Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u van ons een bevestiging toegezonden waarbij u verzocht wordt binnen 14 dagen een bedrag van 200,- euro over te maken op bankrekening NL59 RABO 0303 3121 73. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw boeking definitief. Hierna kunt u het resterende bedrag overmaken uiterlijk 1 week voor aankomst of contant betalen bij aankomst in Kutna Hora. Heeft u een privékamer gereserveerd dan betaalt u hierbij  tevens de toeslag van 75,- euro.

De schilderweken kunnen tot 4 weken voor startdatum  kosteloos geannuleerd worden. Daarna kunnen we uw aanbetaling helaas niet terugbetalen i.v.m. de gereserveerde kamer.

Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de schilderweek te annuleren. In dat geval worden de door u gedane betalingen terstond terugbetaald. Ook in het bijzondere geval dat wij door onvoorziene omstandigheden een schilderweek moeten afzeggen wordt onze aansprakelijkheid beperkt tot het terugbetalen van reeds aan ons overgemaakte bedragen.

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan of verlies/diefstal van persoonlijke eigendommen of letsel van deelnemers tijdens of op weg naar uw verblijf. U kunt aangeven of u vegetarisch eet en of u al dan niet gezamenlijk wenst te reizen. Ook kunt u van ons een routebeschrijving ontvangen. Wij kunnen voor u bemiddelen als u wenst samen te reizen. Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten. 

John en Bernadette heten u van harte welkom!